Η Nova, αρωγός του Green Mission στην καμπάνια ενημέρωσης για την ορθή ανακύκλωση μπαταριών μολύβδου – οξέoς

https://www.youtube.com/watch?v=dHGjnhUxPJw&feature=youtu.be&showinfo=0

Με την ιδιότητα του μέλους του Green Mission και με στόχο τη συμβολή της στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε ζητήματα προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, η Nova ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Green Mission να ενώσουν τις δυνάμεις τους και με αφορμή τον εορτασμό της “Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος” στις 5 Ιουνίου, να αναδείξουν τη σημασία της ορθής ανακύκλωσης μπαταριών μολύβδου – οξέoς.

Από τη Δευτέρα 5 έως και το Σάββατο 10 Ιουνίου, η Nova – η πρώτη συνδρομητική πλατφόρμα στην Ελλάδα – διέθεσε τον τηλεοπτικό της αέρα για την προβολή του ενημερωτικού σποτ “Recycle Right”. Συγκεκριμένα, το σποτ της καμπάνιας μεταδόθηκε τόσο από τα κινηματογραφικά όσο και από τα αθλητικά κανάλια της, μεταφέροντας τα μηνύματα της ορθής ανακύκλωσης μπαταριών μολύβδου – οξέος στους συνδρομητές της.

Η Nova, θεωρεί την προστασία του περιβάλλοντος αναπόσπαστο άξονα του προγράμματος δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που σχεδιάζει και υλοποιεί. Η συμμετοχή της στη δράση “Green Mission” είναι μία ευκαιρία να ενώσει τις δυνάμεις της με άλλες εταιρίες και οργανισμούς σε κοινές δράσεις που στόχο έχουν τη διατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος.